Enarmade Banditer

Som vi tidigare nämnt försöker vi ständigt hålla er uppdaterade om nya slots och enarmade banditer här på GardinStudionStockholm och därför har vi nöjet att presentera några fräscha nyheter. Slotsen går oss aldrig obemärkta förbi utan varje månad levereras det nya fräsiga titlar från några av branschens allra största och bästa speltillverkare!

Enarmade Banditer

De allra senaste slotsen som vi provspelat är bland annat Deadmau5 slot. Nedan kommer en liten recension om just nyss nämnda slot. Deadmau5 slot är skapad av Microgaming, som bland annat ligger bakom klassikern Mega Moolah, och består av 5 hjul med 3 rader samt 243 vinstlinjer. Denna slot är bara en i raden av enarmade banditer 2021 som är ett samarbete med en känd artist. Som i detta fallet är just, hör och häpna, Deadmau5, denne kanadensiska hjälte av elektronisk musik. Här erbjuds en rad kaskadvinster, fantastiska slumpmässiga wilds och en trevlig proggresiv multiplikator i form av bonusrunda som kan generera upp till 2100 x din egen insats.Enarmade Banditer

Givetvis innehåller denna nya enarmade bandit en rad av Deadmau5 allra kändaste låtar. Här kan du satsa upp till £1200 per snur. Artistens Musse Pigg-logga är Wilds men i övrigt bjuds det inte på någon vidare innovativ upplevelse eller några direkta nyheter i slots-världen. Alla fans kommer fullständigt älska denna slots medan de som inte lyssnar på elektronisk musik knappast lär öppna denna enarmade bandit, om ens en gång.

Fördelar med denna är så klart deras samarbete med Deadmau5 och hans musik men även Wilds som slumpar sig fram samt bonusspelet med den finfina multiplikatorn på upp till 10x degen. Negativa aspekter är spelets RTP som ligger på 95,22% vilket, tyvärr, är strax under snittet. Den maximala utdelningen ligger på 2100x insats vilket får anses vara i minsta laget för en ny innovativ slot. Slutligen är denna enarmade bandit lite väl nischad och kommer endast spelas av riktiga fans.